Marcelis_timmerwerken (5)
Keuken op maat
Marcelis_timmerwerken (3)
Keuken op maat
Timmerbedrijf-Marcelis-Interieurs-Slide
Uw specialist voor interieurbouw.

Welkom bij Timmerbedrijf Marcelis Interieurs, uw betrouwbare partner.

Keuken interieurs

Keukeninterieurs

Het interieur van uw dromen is meestal niet verkrijgbaar in een ‘standaard’ meubel- of keukenzaak. Heeft u een bepaald idee bij een nieuwe keuken? Meerdere keukenwinkels bezocht? Nergens de maat, stijl of kleur te vinden die volledig past in uw perfecte plaatje? Wij van Timmerbedrijf Marcelis Interieurs werken dagelijks met passie en liefde voor interieurbouw aan keukens op maat. Ons werk varieert van het maken van enkele meubelstukken tot totaaloplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Van Horeca tot Retail, kantoren tot onderwijs en in de zorg. In onze eigen werkplaats maken wij uw unieke interieur op maat. Van keukens tot kasten. Gemaakt door een team gediplomeerde, ervaren en creatieve interieurbouwers. 

Van droom naar ontwerp en uitvoering  

Een keuken op maat, perfect afgestemd op de ruimte in uw woning. Gemaakt van prachtige materialen, perfect afgewerkt en voorzien van slimme en praktische details. Dat is toch waar iedereen van droomt? Vooral in de laatste jaren is de functie van een keuken enorm veranderd. Van een plek waar we uitsluitend koken naar een extra leefruimte waar we eten, werken en genieten van gezellige avonden. Tegenwoordig brengen we veel tijd door in onze keukens. Daarom is het zo belangrijk dat deze aan al uw wensen en eisen voldoet. Maar hoe realiseren wij uw ultieme droomkeuken? Door eerst met u in gesprek te gaan. We luisteren naar uw wensen, gaan in gesprek met de architect, laten ons meenemen in het creatieve proces en gaan daar vervolgens mee aan de slag.  

De combi van functionaliteit en comfort, in de stijl die u wenst  

Over smaak valt niet te twisten. Graag combineren we uw smaak met onze kwaliteit, vakmanschap en expertise. Het gevoel van vroeger in uw keuken terug laten komen? Dol op de landelijke sfeer? Voorkeur voor een moderne keuken met strakke vormen en lijnen? Als interieurbouwer maken wij keukens in verschillende stijlen.  

  • Landelijke keukens 

  • Klassieke keukens 

  • Moderne keukens 

  • Robuuste keukens 

  • Chique keukens  

Welke keukenstijl kiest u?  

Start de dag in uw droomkeuken 

De keuken is de plek in huis waar voor velen de dag begint en eindigt. Een belangrijke plek waar u zich thuis moet voelen. Ons team helpt u hier graag bij. Wij maken maatwerk keukens, geheel in uw stijl. Daarbij geven we aandacht aan functionaliteit, details en kwaliteit.  

Uw droom tot uitvoering brengen? Maak een afspraak zodat uw droomkeuken werkelijkheid wordt. 

Timmerbedrijf Marcelis Interieurs logo
Timmerbedrijf Marcelis Interieurs

Copyright © 2024 Timmerbedrijf Marcelis Interieurs | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl