Marcelis_timmerwerken (5)
Keuken op maat
Marcelis_timmerwerken (3)
Keuken op maat
Timmerbedrijf-Marcelis-Interieurs-Slide
Uw specialist voor interieurbouw.

Welkom bij Timmerbedrijf Marcelis Interieurs, uw betrouwbare partner.

Folderreksystemen

Folderreksystemen

Unieke folderreksystemen:     

  • Hangend wandrek
  • Mobielrek
  • Staand carrouselrek
  • Staand rek met voorraadkast
  • Rubricering bladen

 
Als uw folderrek na een bezoek van een aantal klanten een rommelige indruk geeft, dan zijn de folderrekbladen die wij aanbieden dé oplossing.

Een folderrek op maat gemaakt voor uw ontvangsthal,balieruimte,documentatieruimte, winkel of wachtkamer. Ook na veelvuldig gebruik blijft het systeem uitnodigend,overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Uitnodigend:
De strakke, solide vormgeving en kleurstelling maakt van dit folderreksysteem een opvallend meubel in uw interieur. 
Het systeem bestaat uit verticaal hangende bladen, waarin letterlijk kan worden “gebladerd”.  De praktijk wijst uit dat dit de bezoeker uitnodigt om te kijken wat het folderrek herbergt. Bovendien kan de persoon ongestoord en in zijn eigen tempo de juiste folder uit het rek nemen.

Mogelijkheden:
Het folderreksysteem kent verschillende mogelijkheden als het gaat om het aantal en de kleur van de bladen, het soort rek en de maten van de folderhouders. Voor een kleine hoeveelheid folders, b.v. 30 verschillende folders, volstaat één folderrekblad. Bij grote aantallen, b.v. 600 verschillende folders of brochures, kunt u de ronde opstelling kiezen 
met 20 folderrekbladen die deze 600 folders of brochures eenvoudig kunnen bergen. 

De veel gebruikte rekken, met vijf bladen, zijn ook leverbaar met geremde wielen.  Meerdere rekken op één rij, of verdeeld in de ruimte, maken het mogelijk tot elke gewenste capaciteit te komen.  De voor en achterpanelen van de bladen zijn in elke RAL kleur verkrijgbaar. Er is altijd wel een kleur die bij uw huisstijl past. Ronde panelen zijn leverbaar in blank beukehout. Voor de grotere voorraden folders en brochures zijn bijpassende kasten te plaatsen onderop het staande rek. De rubriceringsbordjes kunnen inclusief tekst worden geleverd.

Overzichtelijk:
De op de voorzijde aangebrachte rubriceringsbordjes maken een eerste keuze uit de verschillende onderwerpen mogelijk.  Uw bezoeker kan in één oogopslag een selectie maken en hierdoor vrij snel de gewenste informatie vinden.

De folderrekbladen nemen ook nauwelijks ruimte in beslag.  Op een oppervlakte van minder dan één vierkante meter, kunt u met een rek met vijf bladen, meer dan honderdvijftig verschillende folders aanbieden.  Op deze manier is het folderrek geen “muur” van informatie die op de bezoeker afkomt.

Gebruiksvriendelijk:
De ruimteverdeling op beide zijden van de bladen is geheel naar eigen wens te bepalen. De foldersteunen en houders zijn op elke gewenste plaats aan te brengen. 

Eventuele wijzigingen zijn eenvoudig te realiseren. Er zijn tevens folderhouders in diverse maten leverbaar. Gebruikt u voor uw documentatie dunne folders of dikke brochures, voor elke dikte is een houder leverbaar. De folderrekbladen zijn niet alleen voor uw bezoeker een uitkomst, maar ook voor u.

 

Timmerbedrijf Marcelis Interieurs logo
Timmerbedrijf Marcelis Interieurs

Copyright © 2024 Timmerbedrijf Marcelis Interieurs | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl